perjantai 20. helmikuuta 2015

Re-re-reaktori


Reaktorin viimeinen päivä oli energiaa täynnä. Pelaajat nauttivat rajojensa rikkomisesta ja toivat kentälle omaa luovuuttaan. Tunnelma oli lämmin ja hauska. Yökoriksen kentällä pidettiin donkkauskisa, sekä 2vs2 ja 3vs3 pelejä. Pelaajien yhteistyö toimii hyvin.
Kaikille hyvää loppulomaa!
Go Yökoris!


 

















torstai 19. helmikuuta 2015

Torstai Reaktorissa


Tänään jengillä oli vipinä päällä. Yökoriksen kentällä hengailtiin ja seurattiin 2vs2 pelejä. Pelaajat nauttivat menosta ja hauskanpidosta. Toiset kentällä seikkilijoista opettelivat pallon pomputtamista ja toiset hioivat donkkitaitojaan. Perjantaina on Reaktorin viimeinen päivä. Kaikki ovat tervetulleita kentälle pelaamaan. 






















"If you don't like something, change it.
 If you can't change it,change your attitude"
- Maya Angelou

Reaktori 2015



Reaktori pidetään tänä vuonna Messukeskuksessa. Tavallista suuremmassa tilassa meno on vauhdikasta. Paikasta löytyy vaikka mitä! On pelitaloa, tanssia, sählyä, eri järjestöjen toimintaa kuten Yökoris. Eikä siinä ole vielä puoliakaan. Katso sivulta http://reaktori.munstadi.fi/  lisää tietoa pisteistä. 
Koriskentällä on jälleen vipinää. Urheilulliset nuoret pelasivat reiluin säännöin ja kunnioittivat tiimiään. Pelit luistivat ja kentällä pelattiin ikää katsomatta.


























"A single twig breaks, but the bundle of twigs is strong"
-Tecumseh