sunnuntai 23. helmikuuta 2014

3vs3


So yesterday Yökoris and Helsinki Seagulls organized a 3vs3 tournament in malmin palloiluhalli. In addition to the 3vs3, there was a dunking and 3 pointers competition and an awesome dance crew Cleva performing. The tension was high and there nobody was ready to lose the game. There were people from all age groups competing and giving it their all. The atmosphere was great and many crazy stunts were seen.
pictures:

 

















ps. Thank you to the other photographer and his flash. 




"The oneness of human beings is the basic ethical thread that holds us together"
-Muhammad Yunus

perjantai 21. helmikuuta 2014

Viimeinen päivä Reaktorissa

Tänään, perjantaina, oli Reaktorin 2014 viimeinen päivä ja koripallokenttä oli melko täynnä. Iltapäivällä pidettiin Reaktorin olympialaiset, missä nuoret pystyivät voittamaan palkintoja. Koriskentällä voittoja sai onnistuneista koreista ja tanssiringissä hyvistä suorituksista. Jengi tosiaan jostain syystä tanssi tällä kertaa innokkaammin. ;) 
Hyvää hiihtoloman loppua kaikille! 






























"Judging a person does not define who they are. It defines who you are."
-Anon.

torstai 20. helmikuuta 2014

Torstain Reaktori


Torstaina oli Reaktorin kolmas päivä. Paikalla oli paljon uutta jengiä, mikä toi peliin enemmän haastetta. Oli siistiä nähdä, kuinka yhden pelin aikana pelaajat oppivat tuntemaan toistensa tason ja tyylin sekä pelaamaan samaan tempoon. Hyvä yhteispeli vie usein voittoon. Illemmalla kentälle muodostui myös tanssirinki. Muutamat nuoret rohkenivat näyttämään muuvejaan kymmenien edessä. Hieno ilta.





























Risk-taking:
"One hundred percent of the shots you DON'T take don't go in"
- Wayne Gretzky

tiistai 18. helmikuuta 2014

Reaktori 2014!


Eilen 18.2.2014 alkoi Reaktori 2014 Suvilahdessa. Koripallokentällä pelattiin monia hyviä 2x2 pelejä ja  Pudotusta. Ilta päättyi lopulta donkkailuun. Peleissä näkyi kaikenlaisia temppuja, hauskanpitoa sekä voitonhalua. En ihmettelisi, jos joku näistä Reaktorin jäbistä päätyisi huipulle. Reaktorissa oli eilen myös nyrkkeilyä, ihmispöytäfutista (mikä oli tosi siistii!), tulitanssijoiden esitys ja paljon muuta. Jos et ole Reaktorissa käynyt, niin vielä on aikaa!
Tunnelmia:
























The question should be, is it worth trying to do, 
not can it be done.
-Allard Lowenstein